2020. Szeptember 28. Hétfő  Vencel

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Forintos börze a Széchenyivárosi kispiacon

Szombaton került sor a Széchenyivárosi kispiacon az év második Forintos börzéjére. A szeszélyes nyár sem szegte kedvét a piacra árusítási vagy vásárlási szándékkal érkezőknek. A csapadékos időnek köszönhetően a cipővásár is a csarnokban kapott menedéket, így bővült a Forintos börze kínálata.

Az új, trendi lábbelik és a megkímélt alsó. és felsőruházat mellett gyermekjátékok, ékszerek, kézműves ajándéktárgyak és egyéb hasznos portékák kerültek eladásra.
Ötletes és hasznos termékekkel is találkozhattak a nézelődők, egyenesen a készítőtől. Gyermek ágynemű garnitúrák, ágyneműhuzatok, vállfás zsák, tornazsák és bébi rugdalózók hívták fel magukra a figyelmet a cuki mintázatukkal. De a hasonlóan színes, mosható és ezáltal a természetet kímélő praktikus szendvicscsomagoló, ételhordó kis táska, bevásárlótáska, textilszalvéta sem kerülte el az érdeklődést.

Miközben a csarnokban folyt a shoppingolás, a szabadtéri piac is megmutatta kirakodóvásár jellegét: játékok, nyalánkságok, ruhák, zöldség, gyümölcs, virág, tyúk- és fürjtojás formájában.

Élő adás