2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Ismét Fashion Reggeli a Malom Központban

A legújabb őszi smink- és ruhatrendek, minőségi borok, egy jó olvasnivaló, majd egy hírös kecskeméti meglepetésvendég fogadta a Malom Központ által szervezett Fashion Reggeli látogatóit szombaton délelőtt. A hölgyek megismerkedhettek az Yves Rocher szakemberei által bemutatott termékekkel és a különböző problémás bőrtípusokkal, majd a Malom Központ néhány üzletének legújabb kollekcióit is megtekinthették.

Bor, kávé, tea, almás pite, és szendvicsek tárháza várta a hölgyeket a Malom Központ által szervezett Fashion Reggelin, szombaton délelőtt a Malom Moziban. A programon a látogatók megismerhették a legújabb trendeket, és néhány üzlet aktuális kollekcióját is.

 - Minden rendezvény célja az, hogy a Malomban lévő üzletek új termékeit bemutassuk, a termékekhez közelebb hozzuk a vásárlókat, megteremtve a lehetőséget, hogy még nagyobb élmény legyen a vásárlás - fogalmazott Kisné Mándity Dóra, a Malom Központ marketing menedzsere.

– Idén elindítottunk egy Hírös Kecskemétiek rovatot, ahova mindig meghívunk egy kecskeméti születésű, vagy valamilyen kecskeméti vonatkozású személyt. A mai napon Nagy Adri volt a vendégünk, aki mesélt a városhoz való kötődéséről, családjáról és karrierjéről is.

A napot Csernus-Farkas Ágota, szín- és stílustanácsadó kezdte, aki az őszi trendekről beszélt a jelenlévő hölgyeknek.

– Az idei trendek között is mindenki megtalálja majd a saját egyéniségének megfelelő darabokat. Nagyobb mozgásterünk lesz, hiszen nagyon szép telített színeink vannak a jelenlegi őszi és téli palettában. Ez megnyilvánul például a bőr és steppelt darabokban. Emellett a monokróm kötött ruhák is megtalálhatóak lesznek az üzletekben – részletezte a stílustanácsadó. Hozzátette, a szép élénk színek lesznek a legkedveltebbek, mint például a rózsaszín telítettebb árnyalatai, vagy az őszi palettán megjelenő barnás árnyalatok. A hulló levelek színei is megtalálhatóak az üzletekben, ahogyan a neutrálisabb színvilágok is.

A nap első férfi vendége Frittmann Péter borász volt, aki az idei borokról és az Irsai Olivér töretlen sikeréről beszélt.

– Mindig örömmel látjuk, amikor az új borok mosolyt csalnak az emberek arcára. Az egy jó visszajelzés, hogy az évjárat szépen alakul és finom. Továbbra is az Irsai, sőt talán az előző évekhez képest még inkább az Irsai az elsőszámú fehérbor trend. A Rosé szerintem örök a palettán, úgyhogy ezek a gyümölcskarakteres borok megmaradnak idén is - részletezte a szakember.

Nagy Adri mesélt családjáról, karrierjének indulásáról és arról, hogy hogyan élte meg a pandémia okozta nehézségeket, majd kecskeméti kötődéséről is vallott.

- Mindig elfog a nosztalgikus érzés amikor Kecskemétre érek. Mindig meglátogatom a házat, ahol laktunk, feltör a sok-sok emlék ami ide fűz – nosztalgiázott Adri.

Természetesen nem maradhattak el a sminktanácsok sem, az idei év sminktrendjeibe Sárkány Márti avatta be a hölgyeket.

- Ha trendekről beszélünk, akkor a fáradt színek abszolút megállják a helyüket, de ha azt nézzük hogy a ruhában az élénkebb színek jöttek divatba, azt nyugodtan bele lehet fűzni a sminkbe is – ecsetelte Sárkány Márti, a Douglas Parfüméria Magyarország smink mestere.

Hozzátette, a sminkben hiába vannak trendek, mindenki azt használja, amiben jól érzi magát, ami az ő arcához, bőr, haj- és szemszínéhez megfelelő.

A hölgyek köré szervezett napon könyvbemutatót is kínáltak a szervezők. Frittmann Péter mellett Szűcs Péter író volt a meghívott vendégek másik férfi tagja, aki a nemrégiben megjelent könyvéről mesélt.

- Nyáron jelent meg a könyvem és szeretek találkozni az olvasóimmal. Másodszor vagyok Kecskeméten, de nagyon szeretek ide jönni, hiszen akárhányszor ebben a városban vagyok, szívélyes, kedves fogadtatásban van részem – mesélte nekünk az író.

A délelőtt végén kiosztották a legstílusosabb résztvevőnek járó díjat is, a szerencsés hölgy ajándékcsomagban részesült.

Élő adás