2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Méntelek Napja a HI! Kecskemét programsorozatában

Színes programokkal várják a kicsiket és a nagyokat szeptember 25-én (szombaton). A HI! Kecskemét programsorozatán belül megvalósuló eseményen koncertek, bűvészbemutató, előadások és foglalkozások várják a kalandvágyókat.

Ménteleken felpezsdül az élet szeptember 25-én, szombaton. Ekkor tartják ugyanis település napját, a HI! Kecskemét programsorozatának keretében. A programok már délelőtt 9-kor elkezdődnek. Mire a sportosok elfáradnak, a főzősök épp eloltják a tüzet a bográcsok alatt. Márió, a harmonikás nyomja (meg húzza) a jó ebédhez a nótát, a nagy délutáni bulit már mindenki tele hassal várja. 

A gulyáságyú eldördült, nincs mese, a programdömping 14 órától beindul! Illetve, igazából van mese. És mesélő is: Tassy Lilla személyében. Ha valakit nem varázsolna el az iskola énekkarának műsora,  azt majd jól elvarázsolja Káró bűvész. Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő előadása után pedig már el is érkeztük a vacsorához. 

Ennyi ételt pedig muszáj lemozogni! És a szervezők erre is gondoltak: Weinkillers koncert és retro disco garantálja, hogy talp nem marad szárazon,  ennek köszönhetően pedig a táncolás általi visszafogyás is garantált!

Élő adás