2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Mindent a szemnek - mindent a kéznek! – nyári napközis tábor a Ráday Múzeumban

A Ráday Múzeum ebben az évben meghirdeti a „Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborát” az érdeklődő és ügyeskedni vágyó kisiskolások számára.

A tábort elsősorban azoknak a 7-12 éves gyermekeknek ajánlják, akik szívesen megismernék Kecskemét neves múzeumait, részt vennének azok sokszínű múzeumpedagógiai foglalkozásain, és a sok játék mellett kedvük lenne minden nap egy új, kreatív kézműves technikát elsajátítani. A programok során délelőttönként meglátogatnak majd egyet a város múzeumaiból, délutánonként pedig egy-egy különleges kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek.

 

A tábor fő helyszíne a Ráday Múzeum (Kálvin tér 1., Református Ókollégium).

A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk, a különleges étkezési igényű gyermekek ellátására is van lehetőség.

A tábor turnusai: június 25-29, augusztus 13-17.

részvételi díj összege: 14.000Ft/fő/5 nap, mely tartalmazza az étkezést, a múzeumi belépőket és foglalkozások díjait, valamint a kézműves foglalkozások alapanyagainak díját is.

A tábor naponta 8.00-16.00-ig várja programjaival a gyerekeket, de ügyeletet reggel 7:30-tól délután 17.00-ig vállalunk.

 

Azoknak sem kell lemondani a múzeumi élményről, akik nem tudják az egész hetet velünk tölteni, mert egy napra is be lehet kapcsolódni a Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborának életbe.

3000 Ft/nap összegért szeretettel várjuk a napi táborlakókat is. A szabad helyek függvényében a táborba akár egy-egy napra is lehet jelentkezni, legkésőbb a turnus kezdete előtt egy héttel (június 18-ig és augusztus 6-ig).

A jelentkezési határidő: május 28.

Élő adás