2018. November 19. Hétfő  Erzsébet

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Programdömping lesz a hétvégén Kecskeméten

Szerencsére már bizonyít is az időjárás, nem csak ígér, így igazi tavaszi hétvégének nézünk elébe. Ennek megfelelően programokkal is teletűzdelhetjük a napjaink, csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a számunkra legjobbakat, bevéssük a naptárba és elinduljunk. 

Családi nap a Kecskeméti Fürdőben

Éjszakai fürdőzés és Családi nap lesz hétvégén a Kecskeméti Fürdőben. Április 13-án, pénteken 21 órától ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉSRE várják a Vendégeket ahol most első alkalommal lézer show-val is készülnek a szervezők.  Aki pedig relaxált péntek éjjel, az vasárnap egy vidám hangulatú programokkal teli napra is visszatérhet vasárnap, április 15-én, ahol a kedvezményes családi jegyek mellett kézműves foglalkozásokkal, családi programokkal, aquafitnessel is várnak minden generációt.

Detektív hétvége Kecskeméten

Adott egy térkép, egy feladatsor és egy rejtély, melyet csak Kecskemét nevezetes helyszíneire ellátogatva tudtok megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, feladat, fejtörő. Mintha egy Agatha Christie regény főszereplői lennénk.. Az izgalmas nyomozást ezen a hétvégén, április 14-én, szombaton Kecskeméten is kipróbálhatja bárki aki szeretne detektívként kipróbálni magát.
JÁTÉK MENETE: Érkezzetek meg a kávézóhoz (Delikát kávézó és cukrászda, a Kossuth Tér 1 szám alatt) 11:00-18:00 óra között, és szervezőktől átvehetők a kaland-feladatsorok! Ez végigkalauzol a történeten, nyomokon, feladatokon és a krimi túra útvonalán - a végére teljesen össze fog állni a kép, ahogy felderítetek egy gyilkosságot, vagy megoldjátok a rejtélyes esetet.
A játékidő kb. két óra, de semmi kötöttség nincs: a programokat bárki megszakíthatja ebéddel, kávézássalJöhettek ketten is, de nagy csoportokat is szívesen várunk. Ha 6 főnél többen vagytok, akkor több feladatsort is biztosítunk számotokra. A programon önállóan vesztek részt, más csapatokkal nem kell kooperálni.
 

III. Csokifesztivál

Újra csokis hétvége Kecskeméten. Harmadik alkalommal rendezik meg a Kecskeméti Csokifesztivált 2018. április 14-15. között a Messzi István Sportcsarnokban. Eljönnek az ország egész területéről a kézműves csokisok. Rengeteg gyermekprogrammal készülnek a szervezők. Csokis receptek, kreatív édességek, kóstolók, vásár, mindkét nap az első kétszáz vendégnek ajándék meglepetés csoki. Nem igazán van ennél jobb – és édesebb -  hétvégi kikapcsolódás az egész családnak. 

Japán napok Kecskeméten

A cseresznyevirágzás hagyományos ünnepének tiszteletére a Kecskemét-Aomori Magyar-Japán Baráti Kör  intézményi együttműködői és támogatói, valamint nagy számú önkéntesek segítségével 2018. április 11. és 15. között rendezi meg a Kecskeméti Japán Napok rendezvény-sorozatot. Négy napon át a japán kultúra minden eleme megtalálható lesz a városban, az ételektől a kulturális programokon át az origamiig. Bővebb információkat a hiros.hu-n találhatnak a részletes programokról.

Szakmák Éjszakája Geszti Péterrel Kecskeméten

Idén is megrendezik a Szakmák Éjszakáját, mely az elmúlt években egyre igényesebb és szerteágazóbb programnak ígérkezik. Az interaktív, állásbörzével egybekötött szakmai napon testközelből ismerkedhetnek a lehetőségekkel, a Kecskeméti Szakképzési Centrum szervezésében azok, akik tanácstalanul állnak a nagybetűs élet előtt, vagy épp a kellős közepén. A nap végén 20 órától Geszti Péter tart motivációs előadást az inspirációhoz. Péter rengeteg cégben és projektben volt jelen az elmúlt évtizedekben, egész napos tréningeket is tart, így jól átlátja a piaci körülményeket is. A Kecskeméti Szakképzési Centrum szakképző iskolái és partner vállalkozásai segítenek, hogy a látogatók a lehető legrészletesebb betekintést kapják. 

 

 

 

Élő adás