2018. Augusztus 16. Csütörtök  Ábrahám

17°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Számos gyermeket díjaztak a Családi Farsangi Kavalkádon

Jelmezek, palacsinták, sportversenyek. Többek között ezekben a kategóriákban versenghettek egymással a különféle generációk a Családi Farsangi Kavalkádon. A nap vége fele pedig értékes nyereményekkel díjazták a legjobbakat a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémián.

Számos gyermeket díjaztak a Családi Farsangi Kavalkádon

Számos szorgos kéz dolgozott a Családi Farsangi Kavalkád nevezetű rendezvény több helyszínén is. Sokan akár el is felejthették, hogy ez a nap nem csak a szórakozásról, hanem a versengésről is szólt. Jelmezek, palacsinták, ügyességi játékok, társasjáték és családi sportversenyek. Ezekben a kategóriákban mérkőzhettek meg egymással kicsik és nagyok szombaton a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémián.

Finta Zita, a Neumann János Egyetem kancellárja, Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, Dr. Szeberényi Gyula Tamás, alpolgármester, Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke és a rendezvény főszervezője, valamint Ladányi-Kovács Zoltán, a Kecskeméti Turizmusfejlesztési és Marketing Kft. ügyvezetője adták át a díjakat a legjobban teljesítő gyermekek és szüleik számára.

Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő beszédében elmondta: minden korosztály számára élvezhető volt a rendezvény, bárki megtalálhatta a számára legkedvezőbb elfoglaltságot. Hozzátette, ez az első alkalommal megrendezett családi farsang egy igazi iránymutató, útmutató esemény volt. 

Engert Jakabné, önkormányzati képviselő és a program főszervezője még nap közben értékelte az addigi teljesítményt:

Fotók: Varga-Fekete Dániel

Élő adás