2020. Május 26. Kedd  Fülöp

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szemléletformáló programmal készül a Család-és KarrierPONT

Egészséges étel, egészséges élet címmel szemléletformáló programra várják a kisgyermekes családokat december 4-én kedden a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai. A helyszín a Bodzakert Főzőiskola és Rendezvényház.

Az interaktív délelőtt során ismert ételek: fasírt, keksz és torta is készül, de nem a már megszokott alapanyagokból. A sütés és főzés folyamatait pedig egészen közelről, a konyhapult mellől nézhetik az érdeklődő szülők, miközben Tibay Rózsa dietetikust faggathatják az egészséges hozzávalókról, étkezési szokásokról vagy éppen ételérzékenységről. A rendezvény háziasszonya, a Bodzakert tulajdonosa és üzemeltetője Fövényesi Mirjam lesz. 

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett program az EFOP-1.2.9.-17 – 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen” című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósul meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

A programot az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és konzorciumi partnere a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valósítja meg.

Élő adás