2020. November 29.   Taksony

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

76 éves férfit rabolt ki Kecskeméten

Egy nap alatt elfogták a kecskeméti rendőrök azt a nagykőrösi lakost, aki kirabolt egy 76 éves férfit. Az ügy vizsgálatát a nyomozók befejezték.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020. március 25-én dél körül rablásról érkezett bejelentés a megyeszékhelyi rendőrségre. A feljelentő elmondta, hogy egy ismeretlen Kecskeméten, a Bem utcában kirabolt egy idős embert.

A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmesélte, hogy odament hozzá egy fiatal, és pénzt követelt tőle. A férfi többszöri felszólítás után némi aprót át akart adni a rablónak, aki azonban észrevette, hogy áldozatánál nagyobb címletű bankjegyek is vannak. Úgy döntött, hogy megszerzi az összes pénzt, ezért bántalmazta a sértettet, majd kicsavarta a kezéből a bankókat és elmenekült.

A rendőrök a tanúk elmondása és a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították a feltételezett tettest, akit március 26-án 18 óra 45 perckor elfogtak. A 25 éves nagykőrösi férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelés javaslatával küldték meg a helyi ügyészségre.

(police.hu)

Élő adás