2019. Július 16. Kedd  Valter

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

84 éves bácsitól vette el a táskáját, de gyorsan elfogták

Pontos személyleírás, a térfigyelők felvétele és egy szemfüles járőr kellett ahhoz, hogy elkapják azt a 27 éves férfit, aki kifosztott egy idős urat Kecskeméten, a Béke fasoron.

Kecskeméten, a Béke fasoron október 7-én 15 óra körül egy ismeretlen kerékpáros egy 84 éves férfi kezéből kivette táskáját, és azzal együtt elment a helyszínről. A táskában személyes iratok és készpénz volt. A személyleírás alapján a rendőrök a térfigyelő-kamerák felvételeit megtekintették, melyek közül az egyik rögzített egy, a személyleírásnak megfelelő kerékpáros férfit, akinek személyazonosságát ekkor még nem sikerült megállapítani. A felvételeket a nyomozókon kívül a közterületi állomány is megnézte.

Az egyik járőr másnap reggel 9 óra 40 perckor Kecskeméten, az Erzsébetvárosban meglátta a felvételeken látható, kerékpárral közlekedő férfit, akit járőrtársával intézkedés alá vont. Ezt követően B. Tamást bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra.

A nyomozók kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 27 éves kecskeméti férfit, akit ezt követően őrizetbe vettek, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kecskemét percről percre

Élő adás