2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A buszos gázolás szemtanúit keresi a rendőrség

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.  2019. augusztus 2-án este egy busz elütött egy gyalogost Kecskemét belvárosában. A Dózsa György úton – az Izsáki út felől a Petőfi Sándor utca irányában – közlekedett 21 óra 13 perckor egy helyi járatos autóbusz.  A nyomozás adatai szerint a sofőr az Ipoly utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő férfinak és elütötte. A gyalogos sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba szállítását követően két nap elteltével meghalt.

Az eljárás során felmerült, hogy a képeken látható személyek releváns információval rendelkeznek a baleset körülményeivel kapcsolatban.

Kérik, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, továbbá aki látta a baleset bekövetkezését, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen!  Személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon jelenjen meg, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Élő adás