2019. Július 24. Szerda  Kinga, Kincső

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

El akarta lopni a kiállított kerti padot

Az egyik tolvaj fenyő mulcsot lopott egy kecskeméti áruházból, egy másik pedig a bemutatóra szánt kerti padot akarta elemelni. Többek között ez is kiderül a rendőrség összefoglalójából.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2019. február 10-én 0 óra és 24 óra között öt esetben 30 külföldit tartóztattak fel.

Megyénkben 1 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. A rendőrök 11 személyt fogtak el, illetve 6 fő előállításáról intézkedtek. Közülük egy személy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. /p>

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai 2019. február 10-én délelőtt szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves helyi lakost. A férfi az egyik áruházból 70 liter fenyő mulcsot lopott el.

A kiskunfélegyházi rendőrök 13 óra 35 perckor szabálysértési őrizetbe vették P. Tibort. Az 54 éves férfi az egyik helyi áruházból eltulajdonított egy bluetooth hangszórót.

Negyven perccel később a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 28 éves L. Ádámot. A helyi férfi  az egyik kecskeméti áruháznál kiállított kerti padot lopta el.

Mindhárom esetben az áruházak biztonsági őrei érték tetten és tartották vissza a férfiakat.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság járőrei 2019. február 10-én 14 óra 25 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 33 éves kiskunmajsai lakost. A férfi úgy vezetett egy személygépkocsit az 5301-es számú úton, hogy őt a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 2020. január 22-ig a járművezetéstől eltiltotta.

Élő adás