2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a párt! - videóval

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás gyanúsítottjainak megtalálása érdekében. A fiatal pár elterelte egy férfi figyelmét a vasútállomáson, majd elemelték a táskáját.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat 03010/2072/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettesek ellen, akik 2021. július 28-án 11 óra 45 perc körül eltulajdonítottak egy táskát a megyeszékhely vasútállomásának mosdójából. A bűntársak közül a nő még a peronon megismerkedett, beszédbe elegyedett a sértettel, a páros férfi tagja pedig ezalatt figyelt. A táskát később a férfi lopta el az áldozattól.

A nyomozók a képeken és a felvételen látható piros pólós nőt és a szürke-fehér mintás pólóban lévő férfit keresik.

Személyleírások:
A férfi kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, borotvált arcú. Haja sötét, oldalt felnyírt. Mindkét alkarján tetoválás látható. A bűncselekmény elkövetésekor szürke-fehér mintás pólót és terepmintás térdnadrágot viselt. A nő kb. 160 cm magas, vékony testalkatú. Haja sötét, bőre kreol színű. Piros felsőt, fekete sportcipőt és testhezálló nadrágot viselt a lopás idején.

Kérjük, hogy aki a képen látható páros bármelyik tagját felismeri, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Élő adás