2018. Július 21. Szombat  Dániel

19°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megverték és megalázták a kamaszokat a kecskeméti rendőrségen?

Erőszakkal vádol két kecskeméti rendőrt egy apa a Kiskunhír szerint. A férfi azt állítja, két 16 éves kecskeméti fiút tavaly augusztusban meztelenre vetkőztettek, megvertek és megaláztak a helyi rendőrkapitányságon, egyikük annyira megijedt, hogy becsinált a nadrágjába.

Az egyik srác apjának elmondása nyomán számolt be a Kiskunhír az esetről. 2017 nyár végén a két gimnazista éjjel egy házibuliról tartott hazafelé, amikor két járőr igazoltatni akarta őket. S mivel a buliban állítólag közösen megittak összesen egy üveg sört, a helyzetet meglehetősen rosszul értékelve nagyon megijedtek. Egyikük futásnak is eredt, de később meggondolta magát, és megvárta a rendőröket, akik állítólag már ott pofonvágták.

Előállítás lett a dologból, a Kecskeméti Kapitányságon a szülő szerint már záporoztak rájuk a pofonok és a megalázó megjegyzések.

Így történt, hogy az egyik diákot annyira sokkolták a történtek, hogy a nadrágjába csinált. A vádak szerint innentől kis szarosnak nevezték, testesebb társát pedig dagadt disznónak, miközben – azt is állítja a szülő – arra is kényszerítették őket, hogy meztelenre vetkőzzenek.

A Kiskunhír szerint a szülők az ügy miatt feljelentést tettek a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF) a történtek miatt. Ezért a portál megkereste a főügyészséget, ahol megerősítették, hogy a KNYF Szegedi Regionális Osztály hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette miatt folytat nyomozást, amelynek befejezési határideje február 18.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  - illetékesség hiányában - nem adott tájékoztatást az ügyben a Kiskunhírnek.

Kecskemét percről percre

Élő adás