2021. Január 23. Szombat  Zelma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A bajnoki rajtra készül a Röpke SE

Szeptember végén megkezdi a bajnokságot a HÉP Röpke SE NBII-es női röplabda csapata. Bár a járvány miatt még szabad téren, csapatunk már nagyban készül a szezonkezdetre. Kedd este a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban tartottak edzést röplabdásaink.

Nagyon rosszul jött a tavaszi félbehagyott szezon a HÉP-Röpke SE csapatának, mivel feljutott a felső házba a Kecskemét, és felszálló ágban voltak. A rájátszást egy győzelemmel kezdték, majd félbeszakadt a bajnokság.

Augusztus 17-én kezdte meg a felkészülést a Röpke SE. Elsősorban a szabadtéri körülményeket használták ki, csapatunk a Benkó Zoltán Szabadidőközpont strandröplabda pályáján edzett. Eddig labdás és atlétikai edzések voltak a programban.

Az idei szezonban is több játékos érkezett a csapathoz. Négy év után érkezett vissza Pestről Páli Petra, csatlakozott a csapathoz Korpácsi Netta, illetve a Kecskeméti Sportiskola több korábbi játékosa is a Röpke csapatát erősíti, ők elsősorban az ifjúsági bajnokságban fognak játszani.

A Kecskemét célja, hogy minden mérkőzésen a legjobbat hozzák ki magukból a játékosok. A vezetőség pedig bízik abban, hogy a bajnokság végig tud menni, és minden mérkőzést le tudnak játszani

A bajnokság szeptember 27-én indul. A Kecskemét az első fordulóban idegenben játszik. A Röpke hazai pályán október 4-én lép pályára 18 órától a Lőrinc 2000 SE csapatát fogadják

 

Kecskemét percről percre

Élő adás