2019. Június 18. Kedd  Levente

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Alul maradt a rájátszás rangadóján a HÉP-RÖPKE SE

Debrecenbe látogatott a HÉP-RÖPKE SE csapata, hogy össze mérje erejét a DSZC EÖTVÖS DSE csapatával. A rangadóval felérő mérkőzést végül 3:1-es szett arányban a debreceni csapat nyerte meg.

A DSZC Eötvös DSE hazai pályán újabb három pontot begyűjtve uralja továbbra is a bajnokságot az NBII-es Keleti csoport rájátszásában.

„Első szettben nagyon jól kezdtünk, együtt haladt a két együttes és a játszma végén szépen betudtuk fejezni a támadásainkat ennek köszönhetően megnyertük az első szettet, amin végig domináltunk. A második felvonás elején, mintha jobban magához tért volna a hazai csapat és jól szerváltak, amivel meggyűlt a bajunk. A harmadik szett nagyon szoros volt ott egészen 19:19-ig szépen tartottuk magunkat. Sajnos a támadásokban sokat hibáztunk ennek köszönhetően elvesztettük a harmadik játszmát. Összességében jól szervált az ellenfél, a támadásainkat sajnos nem tudtuk hatékonyan keresztül vinni. – nyilatkozta Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezető edzője.

Hemmert Kíra a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya ekképpen értékelte a mérkőzést:

Nagyon hullámzó játékot mutattunk, nem voltunk elég pontosak, precízek a mérkőzés során. Igyekeztünk nagyon szerettünk volna nyerni, de úgy érzem rágörcsöltünk egy kicsit, ezért nem ment úgy a játékunk. Külön kiszeretném emelni a két centerünk munkáját. Fantasztikus blokkokat hozott a csapatnak Kenderes Dóri. Pádár Adri egy kiváló szériát hozott össze, mikor is több ponton keresztül nem jött át a hálón a labda. Az ellenfélnek gratulálok a mérkőzéshez.  

Szett eredmények: 20:25; 25:12; 25:17; 25:19.

A következő HÉP-RÖPKE SE bajnoki mérkőzésre 2019. március 31-én kerül sor 18 órai kezdettel, ezúttal hazai pályán méretteti meg magát a kecskeméti csapat a Kispest SE gárdájával szemben.

Élő adás