2019. Június 18. Kedd  Levente

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Győzelemmel zárta a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését a RÖPKE SE

3:1-es szett arányban győzedelmeskedett a HÉP-RÖPKE SE csapata a debreceni DEAC csapatának otthonában

Az első játszmát a hazai csapat nyerte kiélezett küzdelemben 25:23-as arányban. Ezután a kecskeméti csapat megemberelve magát a következő három szettet fölényes arányban megnyerte, így újabb három ponttal gazdagodott a HÉP-RÖPKE SE csapata.

„Nagyon örülök a győzelemnek, hiszen idegenben játszani mindig is nehéz. Megszereztük a három pontot és ez a végelszámolásnál nagyon fontos lesz számunkra. Az első szetten megérződött az utazás a csapaton. A második szettől kezdve nagyon jól szerváltunk és ezzel nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet, el tudtuk őket bizonytalanítani, ez azért is nagy szó, mert a DEAC hazai pályán játszott. Úgy gondolom ezzel tudtunk fölényes szett arányokat játszani.” – értékelte a mérkőzést Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője, továbbá kitért a csapat szezonzáró mérkőzésére is. „Hazai pályán nagyon jó meccseket szoktunk játszani, bízom benne, hogy a Szeged ellen is így lesz. Megpróbálunk minél szebb játékkal zárni a szezont.

Kökény Petra a HÉP-RÖPKE SE játékosának nyilatkozata: 
A meccs elején még nem igazán éreztük a pályát, sok volt a direkt hibánk. A második szettől kezdve egészen a mérkőzés végéig nagyon fegyelmezetten, kevés hibával játszottunk. A csapatunkból külön kiszeretném emelni Réczi Tünde munkáját, aki rengeteget hozzá tett a csapat győzelméhez.

Szett arányok: 25:23; 8:25; 13:25; 8:25.

A HÉP-RÖPKE SE szezonzáró hazai mérkőzésére 2019 április 27-én kerül sor 17 órai kezdettel. A kecskeméti csapat a Szegedi RSE csapatát látja vendégül.

Élő adás