2020. Október 24. Szombat  Salamon

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kiélezett küzdelemben maradt alul a HÉP-RÖPKE SE

A békéscsabai Linamar BRSE otthonába látogatott el az NB II-es kecskeméti női röplabda csapat. A mérkőzésen szoros csatában 3:2-es arányban vereséget szenvedett a RÖPKE, mégis jó szájízzel távozott a csapat. 

A BRSE magabiztosan kezdte az összecsapást, hiszen két szettet is zsinórban megnyert, ezt követően azonban a kecskeméti lányok visszavágtak és szintén két szettet nyertek. A döntő játszmában kiélezett küzdelemben végül a hazai csapat nyert 15:13-as arányban.

Kása Róbert, a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének nyilatkozata a mérkőzésről:

,,A jelenlegi edzéskörülményeinket tekintve ez egy nagyon szép eredmény, idegenben elhoztunk egy pontot. Kicsit megilletődötten kezdtük a mérkőzést, a lányok nem nagyon voltak még a szezon előtt mérkőzés szituációban. Ahogy teltek a játékpercek, a csapat egyre jobban érezte a játékot, felvettük a játék ritmusát, ennek tudható be a fordulat a mérkőzésen. Úgy gondolom, a végjátékban, ha kicsit jobban pattan a labda, akkor miénk a meccs. Nincsenek negatív érzéseim a mérkőzéssel kapcsolatban, szezonkezdésnek ez egy abszolút jó eredmény. Sajnos a jelenlegi vírushelyzetben nagyon korlátozottak a lehetőségeink arra, hogy teremben készüljünk a mérkőzéseinkre. Ezt tekintve is nagyon dicséretes a lányok teljesítménye a Békéscsaba ellen."

„Nagyon büszke vagyok a csapatra a körülményeket figyelembe véve. Új játékosok is érkeztek hozzánk, ők is remekül teljesítettek az egész mérkőzésen. Az első két szettben sajnos minimális pontokat hoztunk, azonban ezt követően úgy láttam, hogy az egész csapatban fellobbant a tűz, és onnantól kezdve remekül játszottunk. Az eredményt tekintve vesztettünk, de én mégis úgy érzem, hogy csapatszinten nyertesei vagyunk ennek a mérkőzésnek” - nyilatkozta Kenderes Dóra, a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya.

Szett arányok: 25:7; 25:15; 23:25; 21:25; 15:13. 

Kecskemét percről percre

Élő adás