2020. Április 8. Szerda  Dénes

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Mégis indul a bajnokságban és a kupában a Kecskeméti Röplabda Club

Mégis elindul a Kecskeméti RC férfi röplabdacsapata a következő idény versenysorozataiban. Kádár László tulajdonos-klubelnök egy hónapja jelentette be, hogy a következő szezonban egyik hazai versenysorozatban sem indítja Magyar Kupa-címvédő csapatát, azonban ezt az álláspontját szombaton a klub közösségi oldalán megváltoztatta. 

Az egy hónappal ezelőtti bejelentés ellenére a Kecskeméti RC férfi röplabdacsapata mégis elindul a következő idény versenysorozataiban- írja az MTI.  A Kecskeméti Röplabda Kft. szombaton a klub közösségi oldalán arról számolt be, hogy a csapat a következő évadban a felnőtt NB I-ben és a Magyar Kupában is szerepelni fog. Ehhez egyelőre csak annyit tettek hozzá, hogy a klubot érintő változásokról és a játékoskeretről sajtótájékoztatón, illetve a világhálón adnak majd tájékoztatást a közeljövőben. Kádár László tulajdonos-klubelnök június 14-én KRC honlapján jelentette be, hogy a következő szezonban egyik hazai versenysorozatban sem indítja Magyar Kupa-címvédő csapatát.

A Klub háromszor nyerte meg története során az első osztályú bajnokságot (1983, 1987, 2014), míg a Magyar Kupát négyszer hódította el (1983, 1988, 2014, 2019).

 

 

Élő adás