2020. Július 13. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szoros küzdelemben maradt alul a HÉP-RÖPKE SE

3:1-es szett arányban szenvedett el vereséget a kecskeméti csapat a Palota RSC otthonában. A két csapat mind a négy játszmában fej-fej mellett haladt a pontokat illetően, végig tartotta magát a két gárda, viszont a végjátékban a hazai csapat felé billent a mérleg nyelve.

Csala Bernát a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének értékelése a mérkőzésről: 

Ez a meccs egy igazi rangadó volt, de erre is számítottam. Mindkét csapat a végletekig küzdött a győzelemért. Az utolsó percekig is volt sanszunk, hogy megfordítjuk a mérkőzést. A negyedik szettben nagyon szépen feljöttünk, ott esély volt egy döntő szettre, de sajnos a végén becsúszott egy-két hiba a játékunkba, ami eldöntötte a mérkőzést a Palota javára. A lányoknak viszont külön gratulálok, hiszen nagyon szépen küzdöttek és jól játszottak.

„Sajnos nem sikerült a győzelem, de küzdelmes meccsen vagyunk túl. Szoros mérkőzés volt. Sajnálom, hogy kevés befejezett támadásunk volt és az átlagosnál több nyitás rontásunk. Sokan betegeskedtek a héten ennek is köszönhető, hogy más kerettel kezdtünk és össze kellett rázódnunk. Igyekszünk a következő mérkőzésre koncentrálni és a továbbiakban is a maximumot kihozni magunkból” – nyilatkozta Kenderes Dóra a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya.

A HÉP-RÖPKE SE csapata a mérkőzést követően az ötödik helyet foglalja el a tabellán. Szett arányok: 26:24; 20:25; 25:22; 25:23.

A kecskeméti lányok következő hazai mérkőzésére november 24-én vasárnap kerül sor 19:00 órától, ekkor a békéscsabai LINAMAR BRSE gárdájával méri össze erejét.

 

 

RÖPKE Kecskeméti Röplabda Sportegyesület

Élő adás