2022. Május 20. Péntek  Bernát, Felícia

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Három kecskeméti uszonyosúszó is bekerült a válogatottba

Kecskeméti szempontból roppant eredményesen zárult a Hungarian Finswimming Open uszonyosúszó kupa. A Kecskeméti Fürdőben hétvégén megrendezett viadalon 3 ország 16 csapatának 198 versenyzője állt rajthoz. A Bácsvíz KVSC 44 versenyzővel szállt a medencébe, ahol összesen 42 érmet szerzett a csapat. Ebből 13 arany-, 17 ezüst- és 12 bronzérem, amivel a pontversenyben a 3. helyen végezett a kecskeméti egyesület - tájékoztatta szerkesztőségünket az egyik felkészítő edző, Juhos Gergely.

2022.05.17. 15:08

Kecskeméti asztalitenisz siker - a KTV vendége volt a Spartacus Sportkör

A hétvégén került sor az asztalitenisz Final Fourra Komlón, amely a hazai asztaliteniszezők krémjét fogadta. A legeredményesebb kecskeméti női csapat a Spartacus Sportkör és Közösségi Tér - Kesi I. csapata lett, amely a 3. helyen végzett. A KTV hétfői Sportmagazinjának vendége volt Szabó Krisztián edző valamint Polónyi Nóra versenyző.

2022.05.17. 14:01

HI! Kecskemét - Béres Alexandra megmozdítja Hetényegyházát

Városrészi sportnapot rendeznek Hetényegyházán május 21-én. A nap vendége Béres Alexandra, a közismert fitneszedző, sportoló. 

2022.05.17. 13:11

A KTV stúdiójában: Fritz Ágnes, a Kecskeméti Sportiskola szakmai igazgatója

Idén is megrendezik a KESI nyári kézilabda tábort, 7-14 éves lányoknak és fiúknak számára, a helyek már szinte be is teltek. De nem csak erről beszélgettünk Fritz Ágnessel, a Kecskeméti Sportiskola szakmai igazgatójával, hanem a hétvégén Kecskeméten megtartott U17 Országos röplabda döntőjéről is, amelyen a kecskeméti csapat bronzérmet nyert. 

2022.05.16. 21:01

Asztalitenisz: női Final Four, Komló

Az alapszakasz befejezése után két hétre került sor az asztaliteniszezők rájátszására. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján kerültek összesorsolásra. Az első a negyedikkel, a második a harmadikkal játszott a döntőbe jutásért. Az alapszakaszban a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér –Kesi I. csapata a tavalyi bajnoksághoz képest több csapatos és játékos összetételben erősebb ellenfelekkel megküzdve teljesítette a 3. helyet az alapszakaszban. Az eddigi évekhez hasonlóan most is két napon rendezték az elődöntőket, döntőket és a harmadik helyért folytatott párharcokat. Ennek megfelelően nagy izgalmak elé nézett a csapat.

2022.05.16. 19:38

Kesis birkózók a korosztályos válogatottakban

A tavaszi egyéni versenyszezon vége felé kirajzolódtak a különböző korosztályok válogatottjainak keretei, amelyekben serdülő és kadet korosztályokban a Kecskeméti Sportiskola (Kesi) birkózói is érdekeltek.

2022.05.15. 19:02

Négy autó elhúzásával hangolt a kamionhúzásra

Tankot, repülőgépet is húzott már fogai segítségével Sinka Zsolt erőművész.  A világbajnoki címmel rendelkező Guinnes rekorder most  négy autó elhúzásával hangolt Kecskeméten a következő megmérettetésére, ahol többek között egy 50 tonnás kamiont kell majd elhúznia.

2022.05.10. 13:01

Scoregoal: már biztosan ezüstérmes az U17

A hétvégén a DEAC korosztályos együttesei ellen léptek pályára az SG Kecskemét Futsal U17-es és U20-as csapatai az élvonalban.

2022.05.09. 19:26

Zsinórlabda döntő a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában (videóval)

Ma tartotta meg a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége a Zsinórlabda Országos Diákolimpia Döntőjét Kecskeméten. A tanulásban akadályozott diákok a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, az értelmükben akadályozott fiatalok csapatai pedig a Bányai Júlia Gimnáziumban csaptak össze.

2022.05.06. 17:36

Dobogós helyen végeztek a kecskeméti asztaliteniszezők Soltvadkerten

A hétvégén került sor az asztalitenisz női Extra Liga csoportos fordulóinak a lejátszására Soltvadkerten a városi sportcsarnokban. Kecskemét legeredményesebb női csapata, a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér - Kesi I. csapata három mérkőzésből kettőt megnyerve és egyet elveszítve végzett az alapszakasz harmadik helyén. A csapat már a Final Four biztos résztvevője.

2022.05.03. 07:22

Élő adás