2020. Szeptember 22. Kedd  Móric

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A Dunaferr sem tudta megállítani a kék oroszlánokat

Csütörtökön Dunaújvárosban lépett pályára felkészülési mérkőzésen az SG Kecskemét Futsal együttese. Koós Károly tanítványai az első félidőben mutatott játékukkal magabiztos előnyre tettek szert a szünetre, és bár kettőt lőtt a Dunaferr a második felvonásban, a kecskeméti győzelem nem forgott veszélyben.

Nagy iramban kezdődött a meccs, mindkét oldalon nagy lehetőség maradtak ki. Az első találatot Nyeste szerezte a kecskemétieknek, nagyerejű lövése védhetetlen volt, 0-1. Tombácznak kellett eztán résen lennie, a hazaiak váltak kezdeményezőbbé. Nem ijedtek meg viszont Mányáék, és Ristic révén tovább növelték előnyüket, 0-2. Szép labdakihozatal után már 0-3 állt a kijelzőn: Mánya passzából Scherban volt eredményes. Majd a félidő előtt Nyeste megint villant egy kontrából, így 0-4-gyel mehettek pihenőre a csapatok.

Fordulást követően gyorsan gólt szereztek a dunaújvárosiak (1-4), majd Móra keresztpasszából Nyeste majdnem megszerezte harmadik találatát is. Nyomott a Dunaferr, Verebélyi többször is nagyot védett a kecskeméti kapuban, ám egy szerencsétlen szituáció után már tehetetlen volt, 2-4. Scherban még kapufáig jutott a hajrában, de az eredmény nem változott.

Koós Károly vezetőedző értékelése: - Alapvetően az első félidő volt a miénk, a második a Dunaferré. Egy új összetételben álltunk fel, hárman voltak maródiak nálunk. Kellett egy kis idő, mire megtaláltuk a ritmust, de aztán belendültünk, és ez gólokban is megmutatkozott. A fordulás után érezhető volt, hogy a nagy iram kivett a fiúkból, illetve a hazaiak is extra erőket mozgósítottak, így tudtak kétszer is eredményesek lenni. Összességében nagy dicséret illeti az egész csapatot, mert nagy munkát végeztek!

Dunaferr Due Dutrade – SG Kecskemét Futsal 2-4 (0-4)
férfi futsal felkészülési mérkőzés
2020.08.13., Dunaújváros

Kecskemét gólszerzői: Nyeste 2, Ristic, Scherban.

További menetrend:

aug. 17., 19:30 SG Kecskemét – Dunaferr @ Messzi István sportcsarnok

aug. 19., 19:30 SG Kecskemét – Szigetszentmiklós @ Messzi István sportcsarnok

aug. 21., 19:30 SG Kecskemét – TFSE @ Messzi István sportcsarnok

Élő adás