2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Amatőr páros teniszkupát rendeztek a KATE Teniszcentrumban

„100 éves tenisz verseny” – Ezzel a névvel indították útjára a „Helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten” című pályázat keretében megvalósuló amatőr páros teniszkupát május 11-én, szombaton.

A KATE Teniszcentrumában megrendezett eseményen a versenyző párok összes életkora eléri a százat, innen jött tehát az egy napos teniszkupa meghatározó címe.
A verseny nyitányaként Leviczky Cirill önkormányzati képviselő köszöntötte a versenyzőket, akik párosával nevezve, mintegy harmincan mérethetik meg sporttudásukat egymással játszva. A csapatok és a rendelkezésre álló nyolc teniszpálya kisorsolását követően elkezdődtek a megmérettetések.

Egy jó társadalom alapja egyrészt a család, másrészt pedig a civil közösségek. Ha egy civil közösség elég erős, akkor nagyon sok külső hatásnak ellent tud állni, legyen az gazdasági vagy társadalmi változás. Nagyon fontosak a civil közösségek, akik különféle érdeklődési körök mellett szerveződnek. Ilyen a sport is, a tenisz, amely a szabadidő helyes, hasznos eltöltése az egészséges élet szempontjából, mind egyénileg, mind társadalmilag. – nyilatkozta Leviczky Cirill önkormányzati képviselő.

A verseny eredményhirdetésére négy órakor kerül majd sor, amikor is kiderülhet, hogy ki-ki milyen éremmel tér haza a kupáról.

 

 

 

Élő adás