2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Asztalitenisz - kecskeméti eredmények

A férfi asztalitenisz NB-2. 6. fordulójában elvesztette a veretlenségét a Spartacus csapata. Óriási küzdelem és fordulatokban gazdag mérkőzésen dőlt el a 3 pont sorsa. Mutatjuk az összefoglalót. 

Férfi NB-2. Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

6. forduló:

Dunaharaszti MTK I. - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 10/8

2021.10.24. Dunaharaszti, Rákóczi u.28. II. Rákóczi F. Á. I. 13 óra

Győztesek, Kspari: Pávics Péter 4/4, Jádi Dominik 4/1, Márkus Enikő 4/1,

                    Gyetvai Ákos 4/1, Pávics - Jádi 1/1, Gyetvai - Márkus 1/0

Dunaharaszti MTK. I. Győztesek: Szép Gábor 4/3, Szimán Attila 4/2,

Fest Attila 4/2, Kiss Tamás4/2, Kiss - Szép 1/0, Fest – Szimán 1/1.

A 6. fordulóban Dunaharasztiba álltak asztalhoz versenyzőink. Dunaharaszti csapata idén került fel az NB-II-be. Rutinos versenyzőkből áll össze a csapatuk. Pávics Péter a mai napon is a csapat húzó embere volt, minden mérkőzését megnyerte és a párosban is Jádival nyertek. A többiek érdekes módon mindenki másik versenyzőt legyőzve nyertek egy-egy mérkőzést. A forduló a hétvégén egybe esett női ranglista versennyel így nélkülöznie kellet Polónyi Nórát.

Fodor Miklós edző: Az eddigi fordulókban nyújtott teljesítmények alapján a Dunaharaszti csapata egységes játékosokat felsorakoztató ellenfél volt. Bravúr lett volna a döntetlen ellenük idegenben.  Gratulálok Pávics Péternek kiegyensúlyozott biztos teljesítményéhez.

A folytatás az Jászkun Volán Sport Club Kft. csapat ellen lesz hazai pályán. A mérkőzés időpontja 2021.11.14. Kecskemét, Széchenyi sétány 11. 10 órai kezdéssel.

Élő adás