2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Asztalitenisz férfi NB-II beszámoló

Férfi asztalitenisz mérkőzést játszott a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér a Jászkun Volán SC Szolnok csapata ellen múlt hét csütörtökön Kecskeméten a Széchenyi sétányi Asztalitenisz csarnokában.

Férfi NB-II Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

6. forduló: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Jászkun Volán SC Szolnok

A 8. fordulóban hazai pályán a szolnokiakat fogadta a csapat, Pávics és Polónyi legyőzhetetlen volt ezen a napon, párosuk is győztesen jött le az asztaltól. Gyetvai nagyot küzdött és sikerült egy mérkőzést nyerni, amely a végelszámolásnál a Spartacus győzelmét jelentette. Szűcs Bence és Majer László szetteket tudott nyerni, de a mérkőzéstől még messze voltak.

Fodor Miklós edző: "Győzelmünk felér a meglepetéssel. Szolnoki ifj. Szöllősi megverése Polónyi részéről bravúrnak számít. Pávics Péter továbbra is a csapat motorja! Gratulálok a 3 pont megszerzéséhez!"

Végeredmény:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér –Jászkun Volán SC Szolnok10/8

Győztese, Kspari: Polónyi Nóra 4/4, Pávics Péter 4/4, Gyetvai Ákos 4/1, Majer László 2/0, Szűcs Bence 2/0, Páros: Pávics – Polónyi 1/1, Gyetvai – Szűcs 1/0

Jászkun Volán SC: Ifj. Szöllősi Péter 4/2, Barna Ádám 4/2, Zsigmond Ramón 4/2, Gelei Sándor 4/2.  Páros: Barna –Gelei 1/1, Zsigmond – Ifj. Szöllősi 1/0

Folytatás Mezőberényben 2021.11.28-án 14 órakor.

 

 

Élő adás