2019. December 15.   Valér

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Boronkay Péter újabb pontokat gyűjtött a Tokiói Paralimpiára

Péternek dejavu-ja van. 4 évvel ezelőtt kezdte el a pontszerzést a Riói Paralimpiára, idén pedig Kanadában a Magog, Quebec-i világkupán állt először rajthoz, ahol megkezdte a Tokiói Paralimpiára való kijutáshoz szükséges pontok gyűjtését - írja a Peter Boronkay - Multisport Triathlete, Péter facebook oldala.

A verseny érdekessége, hogy kivételesen neoprén nélkül volt az úszás. Az úszásnál a 3. helyen jött ki, a hegyes bringakör keményen igénybe vette az erejét, amit a futáson sikerült javítania. Az indulók között több huszonéves mellett Péter 9.-ként futott át a célkapun - írják.

- Gyönyörű helyen versenyezhettünk, nagyon élveztem minden pillanatát. A hegyi bringa utakra többet kell edzenem, mert úgy látszik, a világversenyeken ilyen pályákra kell most már készülni. Vannak további célok, van még min javítani, de így is értékes pontokat szereztem ezen a versenyen! Gratulálok Lévay Petra -nak is az eredményéhez!  Köszönöm a Magyar Triatlon Szövetség -nek, az edzőimnek és a szponzoroknak a lehetőséget a részvételre - írta a Facebookon Péter.

Forrás: Peter Boronkay - Multisport Triathlete

Élő adás