2018. Szeptember 20. Csütörtök  Friderika

14°C / 29°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Egy gólos vereséget szenvedett a ScoreGoal

Nagy hajrában maradt alul futsal csapatunk. Hat-ötös vereséget szenvedett a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club a Csenger csapatától hétfő este a Messzi István Sportcsarnokban. Így már biztosan az alsóházban játszanak a rájátszásban.

A kép illusztráció!

Nem indult jól a játék a hazaiak számára, bár akadt helyzete csapatunknak, a Csenger sokkal harciasabban játszott, és szinte folyamatosan roham alatt tartotta kapunkat. A félidei tapogatózás megbosszulta önmagát, az első játékrész második felében megszerezte a vezetést a Csenger, majd a 15. percben kontrából duplázott. Hidegzuhanyként érte csapatunkat a gyors két gólos hátrány, amit a hajrában még kettő követett. Négy-nullás hátránnyal mehettünk a félidőre.

A fordulást követően a húszadik másodpercben sikerült szépítenie csapatunknak. Kovács volt a gólszerző. A következő percben azonban ismét négy gól lett a különbség. Öt-egyre vezetett ellenfelünk. Ezt követően folytatta lassú, körülményes játékát a Kecskemét. Egészen a 35. percig, mikor Móra büntetőből szépített. Erre még volt válasza vendégünknek, de a véghajrában Móra még két góllal járult hozzá a végeredményhez. Hat-ötös vereséget szenvedett csapatunk, ezzel már biztosan az alsóházban szerepel a rájátszásban.

Élő adás