2021. Október 23. Szombat  Gyöngyi

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Elismerést kapott sportszervezeti vezetői tevékenységéért Ivkovicné Béres Tímea

A Sportegyesületek Országos Szövetsége szerdán megtartott küldöttgyűlésén kiemelkedő sportszervezeti vezetői tevékenységéért díjat vehetett át a szervezet elnökétől, Deutsch Tamástól, Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A SOSZ a díjjal elismerte, hogy a Junior Sport Nonprofit Kft. országos szinten kiemelkedő utánpótlásnevelő bázis, amelyben 1700 gyermek sportol 12 sportágban. Ivkovicné Béres Tímea vezetése alatt, számos sport infrastrukturális fejlesztés valósult meg Kecskeméten. A küldöttgyűlésen a beszámolók és a programok elfogadása után kitüntetések, elismerések átadására került sor. A SOSZ legmagasabb kitüntetését, a Brüll Alfréd Életmű Díjat, a magyar sportért végzett kiemelkedő és példaértékű munkásságáért Schmitt Pál vehette át.

Kiemelkedő sportszervezeti vezető díjat kapott Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, Sántha Gergely, a DVTK elnöke és Mátyás Gábor, a DKSE elnöke.

-Az élő sportot az egyesületekben, szakosztályokban művelik, nekik köszönhetjük, hogy a magyar sport a világ élvonalában van, továbbá az idei olimpiai és paralimpiai sikereket is - hangsúlyozta Schmitt Pál.

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke megköszönte az egyesületekben zajló munkát, amely a tokiói húsz magyar érmet eredményezte, és hasonló folytatást kívánt a jövőben is.

-A magyar sportvilág nagyszerűen vizsgázott a koronavírus-járvány miatt megnehezített másfél évben, amikor az online edzések és a versenynélküliség jellemezte az életünket. Az olimpián és a paralimpián ennek ellenére sikeresek voltunk - hangsúlyozta Deutsch Tamás. Hozzátette, hogy minden sportoló egyesület tagja, vagyis a magyar sport terepe a klubélet, és hangsúlyozta a háttérben dolgozó sportorvosok, sportpszichológusok, más szakemberek munkájának fontosságát.

Élő adás