2020. Április 4. Szombat  Izidor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Feljutott a rájátszás felsőházába a HÉP-RÖPKE SE

A kecskeméti lányok egy szűk óra leforgása alatt győzték le idegenben az alapszakasz utolsó mérkőzésén a KISTEXT csapatát 0:3-as szett arányban.

Ezzel a mérkőzéssel pedig a RÖPKE számára lezárult a Keleti A csoport alapszakasza, nem is akárhogyan, hiszen a hírös városi csapat a negyedik helyet elfoglalva feljutott a soron következő rájátszás felsőházába.

Csala Bernát, a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének nyilatkozata a mérkőzésről:

,,Ahogy az eredmény is mutatja, sima mérkőzésen vagyunk túl. Támadásbeli különbségek voltak a meccsen, sok ingyen labdát kaptunk az ellenféltől, ami el is döntötte az összecsapást."

A felsőházba való feljutásról is nyilatkozott Csala Bernát:

,,Januárban teremtettük meg igazán, hogy feljussunk a felsőházba. Jövő héttől kezdve már a legjobb nyolc csapat között folytatjuk a bajnokságot, aminek én nagyon-nagyon örülök. Remélem az elkövetkezendő mérkőzéseken is hasznos időszak elé nézünk. A szezon elején még csak egy célkitűzés volt a felsőházba jutás, de ezt sikerült teljesítenünk."

„Tudtunk, hogy milyen esélyekkel fogjuk játszani a mai meccset, és, ahogy az eredmény is mutatja, sima mérkőzésen vagyunk túl, és sikerült a magunk játékát játszani” - értékelte a mérkőzést Kenderes Dóra, a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitánya.

Szetteredmények: 11:25; 11:25; 9:25.

Élő adás