2018. November 19. Hétfő  Erzsébet

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Galamb Csaba hosszútávfutó ismét fölényesen nyert

Galamb Csaba, a Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club hosszútávfutója június 10-én, vasárnap a 25. K&H félmaratoni távján indult, és jó szokása szerint ismét elsőként szakította át a célszalagot.

Galamb Csaba így nyilatkozott a versenyről:

"A pálya számomra nem volt szokványos. A Hungexpo-ról indult a mezőny, és a kőbányai oldalon futottunk 3 kört (egy kör 7,03 km volt), a több fordítóval tarkított pályán hol aszfalton, hol füves vagy éppen homokos részeken jó pár emelkedővel. A körözés közben, 10 km után a többi futóra is figyelnem kellett, merre kerüljem őket, hogyan haladjak minél gyorsabban előre. Ez a folyamatos figyelem és a délelőtti forróság le is merített.

A futóidőm végül 1:13:07 lett. Nehéz futás volt, de jó volt elindulni és elsőként átszakítani a célszalagot, egy kemény edzős hét után. Köszönöm a szponzoraimnak, az egyesületemnek a támogatást, valamint Németh Gyula edzőmnek a munkáját! Óriási motivációt ad az is, hogy idén az országban eddig az enyém a legjobb idő a félmaratoni távon.

És hol találkozhatunk legközelebb a villámlábú fiúval?

Egy váltót szerveztem a dunaújvárosi Aquarius Triatlon féltávú versenyre, ahol Csabi a Bácsvíz KVSC úszójával, Fekete Miklóssal, és a Piroska Kecskeméti Első Sor kerékpárosával, Juhos Gergellyel alkot majd egy csapatot. Elég ütős egy csapat, szóval bízom benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan sikerül ismét győzni Dunaújvárosban "- nyilatkozta Boronkay Péter, Galamb Csaba menedzsere.

Élő adás