2021. Április 12. Hétfő  Gyula

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Jól ismert ellenfél ellen lép pályára a RÖPKE

Hazai pályán fogadja a HÉP-RÖPKE SE a Vidux-Szegedi RSE csapatát vasárnap 17:00 órakor zárt kapuk mögött a Kocsis Pál Szakközépiskola sportcsarnokában.  

A két gárda az elmúlt szezonokba rendre megmérettette magát egymással. Legutóbb az alapszakaszban találkozott a két csapat, ekkor 1:3-as arányban idegenben arattak győzelmet a szegediek. Az előző mérkőzések tapasztalatából az összecsapás igazi rangadó hangulatban fog zajlani. A RÖPKE a rájátszásban a negyedik helyen zárja a tabellát, míg a Szeged a második helyet foglalja el. 

Kása Róbert a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzőjének meglátásai a mérkőzéssel kapcsolatban:

- A Szegeddel jól ismert ellenfelek vagyunk egymás számára. Úgy gondolom, meglepetést azonban tudunk okozni a szegediek számára, hiszen készülünk a Szegedből és mindenképpen a győzelemre törekszünk. Páli Petra játékosunk sajnos betegség miatt nem tud részt venni a mérkőzésen, így nem tudunk teljes kerettel felállni. A rájátszásban nagyon jól teljesít a Szeged, tiszteletre méltó a teljesítményük, de remélem, vasárnap mi törünk borsot az ő orruk alá.

Ezt követően a hírös városiak vezetője kitért a RÖPKE utánpótlásra is:

- Szeretném megemlíteni az ifi csapatunkat is, hiszen nagyon lelkesek és jó szellemiségűek. Látszik rajtuk az igyekezet és mindig odateszik magukat a pályán. Szombaton a Szeged ellen, illetve a bajnokságból kiemelkedő Kaposvár ellen lépnek pályára hazai környezetben. Összeségében nagyon örülök, hogy ilyen utánpótlásunk van. 

A HÉP-RÖPKE SE a következő fordulóban hazai pályán fogadja a BVSC Zugló csapatát március 14-én 17 órakor a Kocsis Pál Szakközépiskola sportcsarnokában.

Élő adás