2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kecskeméti címvédés az Aquarius Triatlonon, Boronkay 7. az épek között!

Ötödik alkalommal rendezték meg hétvégén Dunaújvárosban az Aquarius triatlon Középtávú versenyt, ahol számos kecskeméti sportoló képviselte városunkat. Nem is akármilyen eredménnyel!

A vátó számban kecskeméti rajt-cél győzelem született, ahol Fekete Miklós, a Bácsvíz- KVSC úszója elsőként lépett partra az 1.9km-es távon, őt váltotta a 90km kerékpáron Juhos Gergely, a Piroska Szörp Kecskeméti Első Sor SE kerékpárosa, aki növelni tudta a váltó előnyét, majd a futáson Galamb Csaba a KARC atlétája 21km-es távon elsőként szakíthatta át a célszalagot.

Az ütős csapat teljesítményével 18 percet adott a 2. helyezett gárdának!

Egyéniben ezen a távon Zubornyák György (Kecskeméti Első Sor SE) kategóriájában a 10., míg a szintén kecskeméti Jéga- Szabó Zsolt a 4. helyen végzett.  

A rövid távú versenyen a 950m úszásból, 45 km kerékpározásból és 10.5 km futásból álló távon Sebestyén Gábor (Kecskeméti Első Sor SE) kategóriájában a 20., míg a Mercedes-Benz Gyár KMSE paralimpikonja, Boronkay Péter nagyszerű versenyzéssel az előkelő 7. helyen végzett egyedüli mozgáskorlátozottként az ép versenyzők között!

Élő adás