2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

MOZDULJ, HETÉNY! - Újra vidám sportnapra várják a lakosságot

Aki szeret mozogni, annak azért, akinek még nincs meg az ideális sport, annak azért érdemes kimozdulni és részt venni a IV. MOZDULJ! Városrészi Sportnapon, melyet május 12-én rendeznek Hetényegyházán.

Ebben az évben is egy nap alatt ismerkedhet meg bárki a hetényegyházi sportolási lehetőségekkel, hiszen a május 12-én megrendezésre kerülő rendezvényen számtalan mozgásformát lehet ingyen kipróbálni a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Ház környékén.

Aki ráadásul családosan nevez és kipróbál legalább 5 félét a kínált sportlehetőségek közül, az egyúttal részt vesz a LEGSPORTOSABB CSALÁD különdíj sorsolásán is. Délelőtt a Hetény Vezér Vándorkupa várja a kispályás futball szerelmeseit és csapatait, délután pedig a Hírös Agóra Hetényi Közösségi Házában és udvarán kipróbálhatja a spinracinget, ju-jitsut, modern táncot, néptáncot, senior tornát, íjászatot, kosárlabdát, tollast és ping-pongot.

Kisgyermekes szülőknek egy könnyed babakocsis sétát ajánlunk, amely után a Hetényi Könyvtár udvarán babás játszóház várja a legkisebbeket.

Ezek mellett lehet nevezni a csocsóbajnokságra is, így tényleg minden korosztály megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot.

Minden program ingyenes!

A fődíjak mellett támogatóinknak köszönhetően további ajándékokat sorsolunk ki: 3x2 db pizzát a Perfetto Pizzéria felajánlásával, egészséges és finom élelmiszereket a Családellátó Kft-nek köszönhetően.

Információ: Hírös Agóra Hetényi Közösségi Háza, facebook.com/hetenyegyhazikozossegihaz, hetenymuvhaz@hirosagora.hu, 76/472-713, 20/408-2349

Facebook esemény ITT!

Élő adás