2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nyárindító programok a Hírös Sporttal

A nyári szünet kezdetével izgalmas családi és baráti programokat kínál a Hírös Sport Nonprofit Kft. a Kecskeméti Fürdőben, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban és a Messzi István Sportcsarnokban. Rögtön a tanév utolsó napján, június 14-én egy hatalmas bulival egybekötött éjszakai fürdőzésre várják a lazítani várókat.

A tanév végével mindenki vágyik a kikapcsolódásra, szórakozásra és az olyan programokra, ahol az egész család jól érezheti magát. Erre kínál lehetőséget a Kecskeméti Fürdő, a Benkó Zoltán Szabadidőközpont és a Messzi István Sportcsarnok.

A Hírös Sport Nonprofit Kft. egész évben színvonalas rendezvényekkel várja a látogatókat létesítményeiben, a nyár azonban kiemelt fontosságú. Attól függően, hogy vizes, szabadtéri vagy sportprogramnak örülnénk, válogathatunk a bőséges kínálatból.

Az örökmozgó kisgyerekeseknek érdemes például figyelni a szabadidőközpont Hófánk pálya-akcióit, mert lesz belőle bőven nyáron – ilyenkor ugyanis korlátlan csúszási lehetőséggel mindössze 700 forintos áron vehető igénybe a pálya.

Az utolsó tanítási napon, június 14-én, pénteken 21 órától fergeteges partyval egybekötött éjszakai fürdőzésre várnak mindenkit. Ami pedig pláne, hogy bár a tanévnek vége, de aki felmutatja érvényes diákigazolványát, garantáltan az olcsóbb, 14 év alatti jegyárakkal csobbanhat. A lemezjátszóknál Matt Tyb, Fecza, Pra Moon és Dexter egészen fél egyig gondoskodnak a hangulatról.

Másnap,

június 15-én szombaton már tárt kapukkal vár mindenkit a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, azaz a strand.

Akik szeretnének felfrissülni és lubickolni a tavalyival megegyező jegyárakon tehetik majd meg. A csúszdák mellett a gyermek és élménymedencék is várják a hűsölni és lubickolni vágyókat, és a strand területén a vendéglátó egységek is nyitva lesznek.

Ezen a hétvégén vasárnap 14-18 óra között a Kecskeméti Fürdő élményfürdő részén családi napot tartanak, aquafitness, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások és egyéb animált programok színesítik a délutánt.

Szombat reggel 9 órától ismét jógázni lehet a szabadidőközpontban, ezúttal Berényi Zsuzsi és Haraszti Zsófi jógaoktatók várják az érdeklődőket a természet lágy ölén. A Nyíri úti pénztárnál megváltott 1000 forintos jeggyel mindkét jógaórán részt vehet bárki, sőt utána egészen a zárásig, 21 óráig sétálhat, pihenhet a szabadidőközpont területén.

A hétvége zárásaként pedig a kézilabda rajongóknak kínál maradandó élményt a Hírös Sport: június 16-án, vasárnap 18 órától Magyarország– Olaszország férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek a Messzi István Sportcsarnokban.

További programok és információk: www.hiros-sport.hu.

Élő adás