2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Spari siker az asztalitenisz NB III-as férfi szuperrangadón

Nem akármilyen meccs várt a kecskemétiekre az NB III. 22. fordulójában. Az utolsó fordulóban a tabella első két helyezett csapata mérte össze erejét a bajnoki címért.

Őszi bajnokság utolsó fordulójában, idegenben 9/9 döntetlennel lett vége a mérkőzésnek, amely alapján a Jászberényi csapat foglalta el a tabella 1. helyét. A folytatásban mindkét csapat magabiztosan nyert ellenfelei ellen. Az utolsó fordulóra maradt a bajnokság megnyerésének az eldöntése. A jászberényieknek már a döntetlen is elég a sikerhez, ezzel a teherrel kellett a hazai csapatnak játszania. Mind két csapat a legjobb felállásban állt asztalhoz.

A párosoknál Mezei Levente és Pávics Péter simán nyert 3/1-re a Börzsei Krisztián, Tóth Balázs páros ellene, a másik asztalon viszont óriási küzdelem alakult ki. Gyarmati Zsolt és Jádi Dominik csak döntő szettben, 2/3 kényszerült térdre Ausmann Miklós, Matalin Bogdán párosa ellen.

Pávics és Ausmann nagyon izgalmas mérkőzést játszott. Már 0/2 re vezetett Ausmann, amikor Pávics összekapta magát, és látványos labdamenetek közepette fordította 3/2-re a maga javára a mérkőzést.

Mezei és Matalin a másik asztalon szintén döntő szettig jutott ahol a jászberényi Matalin bírta jobban és nyert 2/3-ra.

A fiatal KESI-s versenyzőnk, Jádi Dominik és Börzsei Krisztián következett. Dominik ősszel csak párosban szerepelt. Az első két szettben fegyelmezetten nyert és már 2/0 ra elhúzott, de a rutinos Börzsei, aki a teljesítmény listán a 3. helyen áll, nem adta magát a következő szettet simán nyerte.  2/1,  Dominik a negyedik szettet az első kettőhöz hasonlóan jó versenyzéssel megnyerte. 3/1

Miskolci  - Tóth összecsapás nem úgy sikerült, ahogy gondoltuk. Tóth nagyon jól versenyzett szinte hibátlanuk játszott, viszont Miskolci sok hibával, bizonytalanul így 0/3-as eredmény nem volt kétséges.

Mérkőzés állása az 1. kör után 3/3!

Mezei Börzsei ellen folytatta. Mezei aktívabb volt. Magabiztosan, 3/1 nyerni tudott.

Pávics - Matalin összecsapás nem borzolta fel a kedélyeket, simán, 3/0 nyert Péter

Jádi – Tóth mérkőzésen az ellenfél végig irányítva nyert 1/3-ra.

Miskolci – Ausmann mérkőzéstől volt várható elmozdulás a bajnokság megnyeréséhez. Nem így lett. Kristóf küzdött, de nem bírt Ausmann-al, és 1/3-ra vesztett.

Mérkőzés állása a 2. kör után 5/5! Még semmi nem dőlt el, ám a végletekig kiélezett küzdelem és a folyamatos feszültség kitapintható volt.

Pávics – Börzsei óriási küzdelmet hozott a mérkőzés, és a végletekig ki volt élezve minden szett. Pávics jobban koncentrált és nyert 3/2-re.

Élő adás