2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szezonzáró Csónakos Sporthorgász Hétvége lesz a szabadidőközpontban

Szezonzáró Csónakos Sporthorgász Hétvége lesz október 29. és november 1. között a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, olvasható a keol.hu oldalán.

A programon az alábbi szabályok betartása mellett lehet részt venni:

- A vízhasználat díja 1000 Ft, ezen felül a napijegy megváltása is szükséges.

- Csónakos horgászatkor a többi horgász zavarása tilos!

- Kötelező felszerelés a pontymatrac és szájfertőtlenítő.

- Csónak használata megengedett. A csónakot nem kötelező kivinni a területről, de az éjszakára a szabadidőközpontban hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a horgászathoz használt tárgyakat a területen belül kívánják hagyni, akkor kérjük a pénztárban található, erre vonatkozó nyilatkozatot írják alá.

- Gépjárművel a területre behajtani a bepakoláshoz nyitás előtt egy órával (5.00-6.00 óra között), kipakoláshoz a zárás után egy órán belül (20.00-21.00 óra között) van lehetőség. A pakolás után a gépjárművel haladéktalanul el kell hagyni a területet. Távozáskor a járműveket és csomagokat az egyéb horgászvizekhez hasonlóan a biztonsági őrök ellenőrzik.

- Etetőhajót lehet használni sporthorgászatkor, illetve a partról is lehet etetni a csónakos horgászprogram előtt, de csónakkal csak a meghirdetett időpontokban lehet a tavon tartózkodni. Az előzetes etetésre a bérlettel rendelkező horgászoknak van lehetőségük.

- Engedélyezik a harcsa csónakból történő horgászatát nem sportcéllal is, így a kifogott halak elvitele a horgászrendben szabályozott módon megengedett!

- Amennyiben az éjszakai horgászat alatt a horgász el kívánja hagyni a területet, 22.00 óra után visszatérni kizárólag a másnapi nyitást követően (7.00 órától) van lehetősége.

 

Forrás: keol.hu

Élő adás