2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Triatlon évadzáró gála: Pászti Edit és Boronkay Péter is a díjazottak között

Két kecskeméti sportolót is díjazta a Magyar Triatlon Szövetség évadzáróján. Pászti Edit kimagasló eredényeit korosztályos arany oklevéllel jutalmazták, Boronkay Péter pedig kilemcedik alkalommal nyerte el az Év Paratriatlon Sportolója címet

Szombaton tartota  Évértékelő Gálavacsoráját a Magyar Triatlon Szövetség. A rendezvényen azokat a kiváló sportolókat és klubokat díjazták, akik eredményeikkel kiemelkedtek az elmúlt a 2018-as év során.

Idén először pontozták az egyesületeket is para kategóriában, ahol a Mercedes-Benz Gyár Kecskeméti Mozgáskorlátozottak Sportegyesülete a 2. lett. A helyezésért járó kupát az egyesület nevében Boronkay Péter paralimpikon, és az idén igazolt Czene Gábor vehette át.

A KMSE-nek járó elismerés mellett Boronkay Péter idén is elnyerte a 2018 év paratriatlon sportolója címet a Szövetségtől, immáron 9. alkalommal. Edzőit, Bálint Zoltánt, Németh Gyulát és Balla Pétert oklevéllel díjazták.

A rangos eseményen Pászti Edit, a Piroska Szörp Kecskeméti Első Sor SE triatlonosa korosztályos arany oklevelet kapott az idei évben elért eredményeiért.

Élő adás