2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csapó Virág és Frigyesi Tünde csalt mosolyt az ovisok arcára

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművészei és dolgozói megfeszített munkatempójuk ellenére előszeretettel állnak jó ügyek mellé. Csapó Virág például korábban örökbe fogadta a Kunadacsi Igazgyöngy Óvodát, ahova rendszeresen szállít adományt. Szeptemberben is ellátogatott az intézménybe, de ezúttal a ruhákkal és játékokkal teli zsákok mellett különleges vendégeket is vitt magával.

Csapó Virág barátai, kollégái, ismerősei már tudják, ha gyermekük kinövi a ruhákat vagy megunja a játékokat, Virág közvetítésével jó helyre kerülnek. A színművésznő ezúttal is telepakolt autóval érkezett a kunadacsi óvodához: ruhák, játékok, bicikli találnak új gazdára hamarosan.

Az adomány mellett nagy meglepetésben volt része a gyerekseregnek: a színház rendezőasszisztense, FrigyesiTünde “Tücsi”, illetve négylábú társai, Zuzu és Pilla csatlakoztak Virághoz. A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány önkéntese bemutatót tartott két terápiás kutyájával, amelyben a gyermekek is részt vehettek. Megtanulták a legfontosabb vezényszavakat és a hozzájuk tartozó kézjeleket, láthatták, milyen ügyesen és fegyelmezetten dolgozik Pilla és persze kedvükre simogathatták Zuzu puha bundáját.

Nem maradhatott el a kutyusokkal közös mókázás sem, óriási kacagások követték az apró lábak között átbújó vagy épp hátmasszázst szolgáltató Pillát.

Élő adás