2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Perecet termő fa és sok-sok meglepetés várta a gyerekeket a Cirókában

Gyermekek, szülők és a társulat együtt ünnepelt ma (vasárnap) délelőtt a Ciróka Bábszínházban. A hagyományok szerint a Cirókás Napon nevezik ki a tiszteletbeli tagokat, a társulat pedig közös játékkal és vendéglátással köszöni meg nézői figyelmét, szeretetét. Idén perecek nőttek a bábszínház udvarának fáján, de sok-sok más meglepetés is várta a gyerekeket.

A délelőtt folyamán "hétpróbára" várták a gyermekeket. Nem közönséges és megszokott játékokról volt szó, hiszen minden egyes állomás feladata az évad előadásaihoz kapcsolódott. A kicsik többek között kvízeket tölthettek ki, pereceket dobálhattak Maxnál és Móricznál, táncolhattak, rajzolhattak, sőt még csillámtetoválást is készíthettek. Akik sikeresen teljesítették a feladatokat, beválthatták pontjaikat a Perecet Termő Fánál.

Tizenegy órakor még egy program színesítette a rendezvényt: a SÓ című népmese alapján készült előadást láthatták a nézők a Vojtina Bábszínház látványos, élőzenével kísért vendégjátékában.

De a mai nap még több meglepetést tartogatott a gyermekek számára: díjazták azokat, akik az évad során a Mesebelépő játék keretében legalább nyolcszor ellátogattak a hétvégi előadásokra. Ők a Ciróka saját készítésű memóriajátékát vihették haza. Az is kiderült, hogy a következő évad Tiszteletbeli Tagjai Tarjányi Janka, illetve Gulyás Gabriella lettek.

A vidám délelőttön a pereceken kívül egyéb finomságokkal is készültek a gyermekek számára, hiszen csak teli pocakkal lehet igazán élvezhető a játék.

Élő adás