2019. Szeptember 19. Csütörtök  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Új Vidám Kisszínház Bérlet a Hírös Város Turisztikai Központban

Ez év tavaszán egy új, szórakoztató előadásokat tartalmazó bérletet indít útjára a Hírös Város Turisztikai Központ. Márciustól a Vidám Kisszínház Bérlet keretén belül bemutatásra kerül három megyei amatőr színházi társulat nagy sikerű előadása.

2019. március 21-én 19 órai kezdettel kerül színre a kiskőrösi Szilveszter Társulat „A kaviár” című bohózata. Csiky Gergely darabját Supka Éva rendezte. Ez a fergeteges, eseményekkel teli bohózat egy házasságát felfrissíteni szándékozó patikárius története, aki ki akar rúgni a hámból, de minden balul sül el. 

Az előadás időtartama: 120 perc szünettel.

2019. április 06 - án 19 órai kezdettel kerül bemutatásra a Bugaci Tanyaszínház által „A miniszter félrelép” című vígjáték. Ray Cooney színdarabját Tóth Mariann rendezésében láthatják. A humorral fűszerezett darab túlmutat egy könnyed esti vígjátékon, melyben egy miniszter próbál úrrá lenni nem várt mókás helyzeteken. 

Az előadás időtartama: 120 perc szünettel.

A bérlet harmadik előadását 2019. május 08 - án 19 órai kezdettel láthatja a nagyérdemű, a soltszentimrei Csonka Színkör előadásában „A kettő is néha sok(k)” címmel. Ezt a komédiát Andó István rendezte, amelynek főhőse, boldogan él a két feleségével, amíg egy nap nem várt esemény felborítja ezt az abszurd kétlaki életet. Ezután, ahogy lenni szokott, jönnek a hazugságok, a félreértések, a segítőkész barát, a rendőrség, a fura szomszéd és a sok-sok nevetés!

Az előadás időtartama: 90 perc szünettel

Ez az új, vidám bérlet a mai rohanó világban sok-sok mosolyt és kacagást garantál.

Ne feledjék! Nevetve szórakozunk, szórakoztatva nevetünk.

Bérletek, jegyek kaphatóak a Hírös Város Turisztikai Központ jegyirodájában.

Vidám Kisszínház Bérlet ár: 4.500 Ft

Jegyár előadásonként: 1.800 Ft

Élő adás