2019. Szeptember 19. Csütörtök  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Újabb sikert ért el a Katona-Kamra csoport a Jeruzsálem pusztulásával

A hétvégén XXIX. Moson Megye Színjátszó Találkozón megkapta az előadás a fesztivál fődíját, és egy országos arany minősítéssel is elismerték a Katona-Kamra színjátszóit.

Ahogyan azt korábban írtuk, február 17-én vizsgaelőadásként mutatták be a Kecskeméti Színjátszó Műhely végzős diákjai Katona József és Spiró György Jeruzsálem pusztulása című darabját a Ciróka Bábszínházban.

A Katona-Kamra csapata ezzel az előadással szerepelt a Fringen megrendezett regionális fesztiválon, ahol arany minősítéssel jutalmazták őket. Meghívást kaptak az Országos Diákszínjátszó Egyesület által megrendezett II. Országos Diákszínházi Fesztiválra, ahonnan több díjjal térhettek haza.

Most a XXIX. Moson Megye Színjátszó Találkozón értek el újabb sikert a katonás színjátszók, itt már nemzetközi versenyként minősíti az előadásokat. A Jeruzsálem pusztulása megkapta a Fesztivál Fődíjat, emellé pedig még egy országos ARANY minősítést is bezsebelhettek. Az előadás továbbá meghívást kapott a Fesztiválgyőztesek Fesztiváljára is. 

Gratulálunk a katonásoknak és a rendező Sárosi Gábornak!

Élő adás