2018. November 19. Hétfő  Erzsébet

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Itt a tavasz! Tudd meg, mit kell tenned a mindig sima lábakért!

Tudtad, hogy átlagosan 72 napot töltünk lábaink borotválásával életünk során? Nem véletlenül tűnik olyan sok időnek, míg leborotváljuk lábainkat, egy brit kutatás szerint körülbelül 1728 órát töltünk csak ennek a testrészünknek puhává tételével.


A tavasz közeledtével előtérbe kerülnek a vékonyabb ruhák és megkezdődik a szoknyaszezon, ezzel együtt pedig sűrűbben vesszük elő a borotvát is. Sokan vannak azonban, akiknek a bőrirritáció, a folyamatosan fel-fel bukkanó kellemetlen szőrszálak és egyéb tényezők miatt az előbbi módszer nem jelent ideális megoldást.
A borotválással ellentétben a gyantázás és epilálás azok közé a szőrtelenítési technikák közé tartoznak, amelyek akár 2-3 hetes szőrtelenséget ígérnek, ám hátulütőjük, hogy ha eredményesek szeretnénk lenni, akkor bizony meg kell várnunk, amíg szőrszálaink szinte teljesen visszanőnek. Nem beszélve a kicsit sem kellemetlen érzésről, amelynek is gondolatától felszisszenünk.

Szerencsére ma már van rá mód, hogy végleg megszabaduljunk a kellemetlen szőrszálaktól és megspróljuk a több mint 70 nappal járó időtöltést.
A diódalézeres szőrtelenítés az otthoni és kozmetikai szalonokban használt eljárásokkal szemben - beleértve IPL - végleges eredményt ad, ráadásul akár már az első kezelés után bőröd észrevehetően mentesül mindennemű bőrirritáció alól, a szőrbenövésnek pedig örökre búcsút inthetsz.
De miben is más a diódalézer, mint az összes többi technológia? Hatékonysága a lézer erejében és annak célzottságában rejlik, a kezelések alatt a szőrtüszőben elnyelődő energia elpusztítja azt, melynek eredményeképpen a sötét szőr helyére csak pihék nőhetnek.

Az első eredmények akár már az 1-3 kezelés után is jelentkezhetnek, a mindösszesen 8 kezelés pedig a test teljes területén elvégezhető, a szemkörnyék kivételével. A fájdalmas eljárásokkal szemben a diódalézeres szőrtelenítés csak minimális kellemetlenséggel jár; a kezelés alatt a berendezések vákuumos és hűtő fejei gondoskodnak annak kíméletességéről.

Az Aesthetica Orvosi Központban végre elérhető az Egyesült Államok csúcsminőségű vezető lézeres technológiája.

A kezeléssorozat megkezdése előtt személyre szabott konzultációban részesülsz, ahol bőr- és szőrtípusod alapos felmérése mellett megismerkedsz a technológiával. Az Aestheticában kizárólag egészségügyi végzettséggel rendelkező, tapasztalt kezelőnővérek végzik a kezeléseket, így garantálva, hogy a bőrtípusodnak legmegfelelőbb szintű ellátásban részesülj.
Ha szeretnél többet tudni a végleges lézeres szőrtelenítésről, tájékozódj az aktuális akciókról, jelentkezz ingyenes konzultációra itt: https://aes.tips/lezeres-szortelenites

Élő adás