2021. Május 6. Csütörtök  Ivett

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Lassan nyitnak az ügyfélszolgálatok

A járványügyi intézkedések enyhítése nyomán lassan nyitnak a műszolgáltatók ügyfélszolgálati irodái. Van, ahol részleges a nyitás, és van ahol csak időpontfoglalás után lehet személyesen ügyeket intézni.

A kormány legújabb járványügyi intézkedése nyomán sorra nyitják meg ügyfélszolgálati irodáikat a szolgáltatók. Április 8-ától – közel egy hónap után – a megszokott nyitvatartással, a szükséges óvintézkedések betartása mellett várja ügyfeleit a TERMOSTAR Kft.

Az MVM ma nyitotta meg ügyfélszolgálati irodáit. Kecskeméten ráadásul szintén a mai naptól egy helyen intézhetik gáz- és áramfogyasztással kapcsolatos ügyeiket a fogyasztók. A szolgáltató tájékoztatása szerint az Izsáki úti Szil-Coop Áruházban a benzinkút felőli oldalában, egy korábbi, földszinti cipőbolt helyén nyílt meg a közös ügyfélszolgálat, és ezzel együtt a régi irodák megszűntek. A szolgáltató csak időpont foglalással fogad ügyfeleket.

A hulladékszállító DTkH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén csak részlegesen nyit, két kecskeméti irodájuk viszont megkezdi működését április 12-én hétfőn.  Szintén hétfőn nyitja ki ügyfélszolgálati irodáját a Kecskeméti Városüzemeltetési Kft.

A BÁCSVÍZ Zrt.-nél egyelőre nincs személyes ügyfélfogadás, továbbra is elektronikusan lehet intézni az ügyeket.

Április 16-ig szünetel az ügyfélfogadás a kecskeméti polgármesteri hivatalban is. A polgárokat arra kérik, hogy ügyeiket telefonon, e-mailben vagy elektronikus úton intézzék.

Élő adás