2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

,,Az alkoholbeteg tünet" - elstartolt a KTV új műsora

Tegnap (szerdán) debütált a Kecskeméti Televízió új műsora, a Tiszta percek. A szenvedélybetegségekkel foglalkozó új sorozat első adása az alkoholizmus mibenlétét határozta meg és a betegség lélektanát járta körül. 

A beszélgetés során arról kérdeztük a Mentál-Addikt Konzultációs Iroda önállóan tevékenykedő magán addiktológiai konzultánsait, Fodor Zsuzsannát és Hegymegi Istvánt, hogy hogyan lesz valakiből alkoholbeteg, a járványidőszak milyen hatást gyakorol a függő személyek krízisére, mit tehet egy hozzátartozó alkoholbeteg szerettéért és milyen felelőssége van a munkaadóknak abban, ahogyan egy alkoholbeteg alkalmazottal bánnak. 

Május 5-én, jövő szerdán láthatják a következő részt, amely a felépülés útjáról, a hozzátartozók szerepéről szól majd. Azt követően még további 8 adás kerül képernyőre heti egyszer szerdánként 19:45-től. Olyan témákról lesz szó, mint a drogfüggőség, a legális szerek használata, a munkamánia, a testedzésfüggőség, a társfüggőség, a játékfüggőség, a szerencsejáték-függőség és a szexfüggőség. Végezetül azt is bemutatjuk, mire számíthat, aki felkeres egy addiktológiai konzultánst, hogyan zajlik egy segítő beszélgetés a Mentál-Addikt Konzultációs Irodánál.

Élő adás