2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A főtér emberekkel, a lélek energiákkal telt meg - köszi Csipero!

Ha nem az ország közepén laknánk, talán elbillent volna a tömeg súlyától kis hazánk tegnap este, annyian voltak kíváncsiak a Punnany Massif hátborzongatóan jó koncertjére. A Csipero még csak három napja nyitotta meg képzeletbeli kapuit, de máris kétszer töltötték meg Kecskemét főterét. Így bátran jelenthetjük: programokkal és jó hangulattal be lehet csalogatni a városlakókat a központba. 

Élvezd!

Pontos kezdés, hibátlan produkció, folytonos kontakt a közönséggel és olyan hangulat, hogy szinte beszakadt a főtéri burkolat. A 15. Csipero Fesztivál egyik legjobban várt koncertje nem okozott csalódást: a Punnany Massif úgy átmozgatta a közönséget testileg, lelkileg és hangilag, hogy csak kapkodtuk a fejünket.

A nagyszínpadtól a főtér végéig hömpölygött a tömeg.

Az a fajta élmény volt ez, amire régóta várnak a kecskemétiek, Partizánnal, a Vendéglátóssal, a Hétköznapi Hősökkel, így mindenki Mosollyal az arcán,elégetten indult haza. Vagyis indult volna, mert csak ezután következett az est folytatása. 

Örömünkben Krokodill könnyeket csepegtettünk 

Méghozzá a száz százalékig környezetbarát papírhokedlikre. Az elmúlt néhány évben olyan volt, mintha a romkert csak várna sor(s)ára. Boldog ifjú párok baktattak le a rusztikus helyszínre, hogy a terméskő fal előtt örökítsék meg az első boldog perceiket házaspárként. Sajnos előfordult az is, hogy- míg ki nem vágták a bokrokat - egészen más céllal baktattak ide az emberek....

Ennél azért több van egy történelmi helyszínben - gondolták Szilágyi Áronék és kitalálták, mi lenne ha jamelnének esténként, a Csipero ideje alatt, hogy ne engedjük el a hálás tömeg kezét, rögtön az esti nagykoncert után. Lőrinc Luca pedig térült fordult és megalkotta a tökéletes díszletet az örömzenéhez: színes lampionokat gyártott olyan intenzitással és beleéléssel, hogy a kezének megszáradni sem volt ideje az elmúlt napokban a tapétaragasztótól. Az eredmény magáért beszél-érdemes volt ennyire "ragaszkodni" a projekthez.

A fűben a Krokodill latin élőzenéjére mezítláb táncoltak a Csiperos vendégek és helyi vendéglátóik, a színek játszottak a rusztikus falon és az emberek arcán, akik közül egy felsóhajtott örömében: - Világszínvonalú! - és milyen igaza volt. Köszi Csipero. 

Élő adás