2018. Augusztus 16. Csütörtök  Ábrahám

17°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

ANNELIE koncert a KILELÉBEN

Egy svéd duó látogat Kecskemétre február 17-én, szombaton, hogy ködös, melankolikus, skandináv elektro-pop zenével lepje meg a Kilele Music Café közönségét. Annelie Johansson új lemezét turnéztatja épp Európában és körútja városunkat is érinti. A szintetizátorokat és az effekteket a színpadon dobfelszerelés egészíti ki, így a merengés mellett ízelítőt kapunk abból is, hogyan játszik Black Sabbath-ot a svéd páros. 

ANNELIE koncert a KILELÉBEN

A svédországi Göteborg városában élő Annelie Johansson tavaly már járt Kecskeméten, akkor Mira Asma kísérőzenekarában dobolt. Ezúttal dalszerzőként és énekesnőként mutatkozik be törékeny és intim elektro-pop dalaival. A szintetizátorok, effektek és atmoszférikus zajok által felépített hangképet élőben egy dobfelszerelés is alátámasztja.

Annelie februárban frissen megjelent Teenager című EP-jét turnéztatja, a dán, német és osztrák helyszínek mellé a kecskeméti Kilele Music Café is felkerült.

Dusnoki Georgina - a kecskeméti Fleet goes North post-rock zenekar gitárosa - 4 éve kezdte instrumentális szólóprojektjét Lissomist néven. Egymásra rétegzett ambient gitárdallamok, valamint zongorával és filmzenei hatássokkal bővített atmoszféra jellemzi zenéjét, amely néhol elektronikus elemekkel is találkozik.

Időpont: 2018. február 17. szombat 21.00 óra
Helyszín: Kecskemét, Kilele Music Café (Jókai u. 34.)
Vendég előadó: LISSOMIST (Kecskemét)
Zenekari támogatás: 1.000 Ft
FB: https://www.facebook.com/events/179746879454874/
Annelie új lemeze meghallgatható ITT!

 

Élő adás