2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Bemutatták a KecskemétRocks kisfilmjeit

Mostantól kisfilmek is bemutatják Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobját, a szeptember 7-ei Kecskemétrocks megabuliját. A négy videóklip és a werkfilm premierje ma (kedd) este volt a Club Mirage-ban.  

A KecskemétRocks fesztiválon több mint 500 zenész és énekes egyszerre játszott és énekelt el 12 slágert. Ekkora bulit még nem látott Magyarország. És ezt az élményt vissza is adták az október 8-án levetített filmek.

- Óriási élmény volt, hatalmas buli. Nagyon sokan voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Ami számomra nagy meglepetés volt, hogy sikerült a fiatalokat is megmozdítani - mondta a bemutatón Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Gajda Ferenc főszervező pedig háláját fejezte ki mindenkinek, aki részt vett a rendezvényen. Megköszönte azoknak a zenészeknek, akik pénzt, energiát, kilométereket nem kímélve járultak hozzá a rendezvény sikeréhez.

A KecskemétRocks célja az élő zene, a rock éltetése volt. Nos, Kecskeméten bebizonyosodott, hogy a rock örök, a rock él. Kitartottak a zenészek a délelőtti a próbán, az esőben, a hidegben, és végül akkorát robbantottak a Benkó Zoltán Szabadidőközpont füvén, amekkorát még nem látott a haza.

Íme a klipek! De mind elérhető a CityRocks youtube csatornáján és facebook oldalán.

Bővebb információk a Kecskeméti Televízió szerdai híradójában.

Élő adás