2021. Április 12. Hétfő  Gyula

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csillag vagy fecske karanténban: Csík János és a Mezzo zenekar is otthon zenél

A koronavírus-járványhoz kapcsolódóan készített egy hangulatos klipet Csík János és a Mezzo zenekar. A MARADJATOK OTTHON!!!! avagy Csillag vagy fecske karanténban című videóban az ismert Lovasi-dal átdolgozása hallható, az üzenetre az is ráerősít, hogy a zenekar minden tagja az otthonában zenél. Ezt követte egy újabb klip az Ülök a kávéházban című dalhoz, amit hétfőn mutattak be. Ezzel szeretnének reményt és erőt küldeni mindenkinek ezekben a nehéz időkben.

Csík János és a vele együtt dolgozó Mezzo zenekar már két közös karanténklipet készített. Előbb a Csillag vagy fecske karanténban című videójuk aratott nagy sikert, majd az Ülök a kávéházban című dalhoz forgattak kisfilmet, amellyel szintén az otthonmaradást propagálják.

Utóbbi klip bevezetőjében Csík János az otthonmaradás fontosságára hívja fel a figyelmet, illetve arra, hogy ezekben a nehéz időkben a négy fal között is mindenkinek szeretetben és türelemben kell tennie a dolgát. A videót azoknak ajánlják, akiknek leginkább szükségük van erőre, kitartásra, reményre, illetve akik az egészségügyben, a határokon és az egész országban embertársaikért dolgoznak - emelte ki a Fonó Budai Zeneház az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben.

Napjaink legfontosabb üzenetét mi sem győzzük eléggé hangsúlyozni: MARADJATOK / MARADJANAK OTTHON!!! – hogy mielőbb (egészségesen) találkozhassunk! – írták Facebook bejegyzésükben.

Mindkét klip nagyon jól sikerült, sokan hallgatták és osztották meg a közösségi oldalakon.

 

Élő adás