2021. Június 17. Csütörtök  Laura

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Élő hangverseny május 4-én az Agórában

Közönség előtt ad koncertet a MÁV Szimfonikus Zenekar a kulturális központban május 4-én. A nézők védettségi igazolvánnyal vehetnek részt az eseményen. A műsoron Sztravinszkij, Sosztakovics és Prokofjev művei szerepelnek.

Hallgassa élőben a koncert helyszínén, vagy akár online a Filmharmónia Magyarország és a Hírös Agóra közös szervezésében megvalósuló MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjét május 4-én kedden 19:00 órakor a Hírös Agóra Kulturális Központban! A Szimfonikus Zenekar karmestere az izraeli származású Daniel Boico, aki a 2019/2020-as évad óta a zenekar művészeti vezetője.

A dirigens számos világhírű koncertteremben színpadra lépett már és világszinten elismert formációkat vezényelt. Sosztakovics 2. gordonkaversenyét Szabó Ildikó csellóművész közreműködésével hallhatják.

Előadók: MÁV Szimfonikus Zenekar, Szabó Ildikó – cselló

vezényel: Daniel Boico

Műsor: Stravinsky: Pulcinella szvit

Sosztakovics: 2. G-dúr gordonkaverseny, op. 126.

Prokofjev: 1. D-dúr ("Klasszikus") szimfónia, op. 25.

Az előadás élőben, a helyszínen is megtekinthető! Jegyek válthatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.; +36 76 503-880, valamint online a www.hirosagora.hu oldalon.

Jegyár: 4.900 Ft.

Kodály Filharmónia bérlettel rendelkezőknek az előadás megtekintése ingyenes.

A helyfoglalás a - 3. és 8. sor kivételével - érkezési sorrendben történik.

A jegyek kizárólag a helyszínen bemutatott védettségi igazolvánnyal együtt jogosítanak belépésre, mely a személyi igazolvány bemutatásával érvényes.

Amennyiben mégis inkább otthona kényelméből élvezné az előadást, látogasson el a Filharmónia Magyarország YouTube csatornájára, ahol május 4-én 19 órakor élő közvetítésen követheti a hangversenyt.

www.filharmonia.hu

 

 

Kecskemét percről percre

Élő adás