2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

KecskemétRocks: már lehet jelentkezni az ország legnagyobb zenekarába!

Az élőzene fővárosává válik Kecskemét idén ősszel. Szeptemberben ugyanis városunkban rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi rendezvényhez hasonlóan több száz zenész fogja egyszerre eljátszani a szervezők által kiválasztott zeneszámokat. Hazánk legnagyobb rockzenekarába már elindult a jelentkezés.

400 zenész - énekesek, gitárosok és dobosok vettek részt a tavalyi évben megrendezett SzegedRocks-on. A legfiatalabb zenész 8, a legidősebb 72 éves volt. 2019-ben Kecskeméten a KecskemétRocks néven megrendezésre kerülő mintegy 2 órás óriáskoncertre Magyarország minden tájáról, de külföldről is érkeznek majd résztvevők.

A KecskemétRocks nagykoncertjén 12 zeneszám hangzik majd el. A tömegzenélésen 6 magyar és 6 külföldi sláger szólal majd meg a több száz hangszeres és énekes előadásában. Ez nemcsak egy flashmob, hanem egy igazi „rockpiknik” lesz, amit Kecskeméten egy gyönyörű környezetben a szabadidőparkban szerveznek meg, ahová várnak minden „rockrajongót” az egész országból. 

A KecskemétRocks-ra már lehet jelentkezni, mindössze egy kisvideót kell elküldeni a zenészeknek magukról.

Jelentkezni a www.cityrocks.hu oldalon lehet, ahol a rendezvénnyel kapcsolatban minden információ megtalálható.

Élő adás