2019. Augusztus 20. Kedd  István

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Készül az M. Bodon Pál iskola zenekara, tarol a malmos flashmob videója

125 éves a Kecskeméti M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola. A jubileum megünneplésére egy 1 éves programot állított össze az iskola, melyet egy nagyszabású flashmobbal indítottak. Valószínűleg maguk sem gondolták, hogy a villámcsődületről készült videó - melyet a Kecskeméti Televízió készített -ilyen hatalmas érdeklődést vált ki, már több mint 600000-en látták a Hírös.hu Facebook oldalán.

Zajlanak a próbák a kecskeméti művészeti iskolában. Az egy éven át tartó ünneplés egyik kiemelkedő programja egy koncertsorozat, melyen Beke Márk, az idei Virtuózok tehetségkutató verseny nyertese is fel lép majd.

A Kecskeméti M. Bodon Pál Alapfokú Művészeti Iskola hatalmas flashmobbal hívta fel a figyelmet a 125. éves évfordulóra, és a koncertekre (melyből a nagy érdeklődés miatt hármat is tartanak a Hírös Agórában). A Malom Központban megrendezett villámcsődületről a Kecskeméti Televízió készített videót, mely pillanatok alatt letarolta az internetet.

A Hírös.hu Facebook oldalára feltöltött videót több mint 640000-en látták és 14500-an osztották meg, a YouTube-on pedig közel 60000 látogató nézte meg.

 

Élő adás